Hintta Design -verkkokauppa nyt auki!

Suomalainen alakoulu verkkokaupan pyörittäjänä? Luit oikein!

Pari vuotta sitten Hintan koulussa innostuttiin toden teolla muotoilukasvatuksesta. Alkusysäyksen toi koululle hankittu laserleikkuri. Uuden laitteen innostamana kaksi luokkaa toteutti korusuunnittelu- ja valmistusprojektin. Samalla syntyi Hintan koulun oma tuotemerkki Hintta Design. Korujen suosio yllätti suunnittelijat ja koulun väen totaalisesti, asiakkaita nimittäin riitti koululla jonoksi asti. Tästä se ajatus sitten lähti; miksipä ei tuotteita alettaisi myymään verkkokaupassa.

Hintan koulu on julistautunut Suomen ensimmäiseksi design-kouluksi. Koulun vuosisuunnitelmaan kuuluu isona osana muotoilukasvatus, ja jokainen luokka-aste toteuttaa lukuvuoden aikana jonkin muotoilukasvatusprojektin. Osa projektien tuotoksista päätyy verkkokauppaan myyntiin. Verkkokauppaa pyörittää yrittäjyyskasvatuksen valinnaiskurssi, eli osa 5.-6.luokkien oppilaista. Mikä onkaan oppilaista palkitsevampaa, kuin päästä tutustumaan koko markkinointiprosessiin aina tuotteiden suunnittelusta niiden myyntiin ja markkinointiin.

Käyhän tutustumassa ja miksei shoppailemassakin: http://www.hinttadesign.fi