Tervetuloa vieraaksi ToolCamp2023 tapahtumaan

ToolCamp on vuosittainen kekseliäisyyttä, luovuutta ja yhteistyötä juhlistava kokonaisuus. Sen aikana eri-ikäiset lapset ja nuoret työskentelevät haasteiden parissa ja ideoivat ratkaisuja niihin.

 

ToolCamp on kokonaisuus, joka muodostuu työskentelystä päiväkodilla tai koululla ja ToolCamp-päivästä. Lapset ja nuoret työskentelevät ryhmissä ensiksi omissa yksiköissään ja niistä valitaan edustajat ToolCamp-päivään. Päivän aikana ryhmät esittelevät luovat ja vastuulliset ratkaisunsa yleisölle ja tuomaristolle.

 

Kokonaisuus huipentuu ToolCamp-päivään, joka järjestetään tänä vuonna Oulun yliopiston Saalastinsalissa tiistaina 14.2.2023 klo 9.30 – 14.45. Vieraat voivat osallistua koko päivään tai piipahtaa hetken oman aikataulunsa mukaan.

 

ToolCampin järjestävät yhteistyössä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, Oulun STEAM-verkosto ja Oulun yliopisto.

Lisätietoa ja tarkempi aikataulu ToolCamp kevät 2023 – STEAM in Oulu

 

Olette lämpimästi tervetulleita vieraaksi tapahtumaan!